• Ново

Дим. на ТВ: 33" – 65"

Носивост: 65кг

VESA Standard: 200×200, 400×200, 400×400 и 600x400mm

Структура: Челик

Накосување: -12°/+6°

TVB103M
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.