Мултифункционален ранец за додатоци за бебиња.

Лесно се закачува на рачката на количката.

Спецификација:

Подлога за пресоблекување

Широка главна преграда за лесен пристап.

Преграда за пелени и облека.

3 термоизолирани прегради за шишиња кои со часови ја одржуваат температурата на водата или млекото.

Странична преграда со отвор за складирање.

Еластична рачка која се прилагодува по висина

Делукс ткаенина со меланж со луксузни кожни додатоци.

100% полиестер.

Димензии на ранецот: 42 см x 30 см

55927
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

8 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.