Активни филтери

Заштитно перниче за грб

Цена 530 ден
20 На залиха

Перничето се користи како поддршка и заштитник кај мали деца за заштита на главата и грбот при паѓање на детето. Перничето со своето внатрешно полнење со влакна помага да се минимизираат влијанието на ударот при ненадејни падови.

Носилка за бебе (кенгур)

Цена 1 100 ден
10 На залиха

Мека и удобна подршка за главчето на бебето.

• Меки сунѓери кај ноџињата.

• 2 позиции за носење на бебето: свртено кон родителот или во насока на движењето и третата позивција на грбот на родителите.

• Препорачана возраст 4-6 месеци свртено кон родителот и од 7 до 9 месеци кон насока на движење.

• Препорачано за бебиња од 3 месеци до 9 kg.

Корито со 6 дела со нокшир - розева

Цена 3 290 ден
10 На залиха

Сет за бањање од 6 дела кој содржи корито со гумени нелизгачки рачки,подлога која ви овозможува да го избањате бебето поудобно и безбедно со целосно задоволство благодарејќи на нејзината мека структура.

Корито со 6 дела со нокшир - сина

Цена 3 290 ден
10 На залиха

Сет за бањање од 6 дела кој содржи корито со гумени нелизгачки рачки,подлога која ви овозможува да го избањате бебето поудобно и безбедно со целосно задоволство благодарејќи на нејзината мека структура.

Производот е додаен за споредба.