Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Кенгури
Кенгури

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  1.100 ден.
  Носилка за бебе (кенгур)Носилка за бебе (кенгур)
  • Ново
   1.100 ден.Цена
   Носилка за бебе (кенгур)Носилка за бебе (кенгур)
   • Ново
    Мека и удобна подршка за главчето на бебето. • Меки сунѓери кај ноџињата. • 2 позиции за носење на бебето: свртено кон родителот или во насока на движењето и третата позивција на грбот на родителите. • Препорачана возраст 4-6 месеци свртено кон родителот и од 7 до 9 месеци кон насока на движење. • Препорачано за бебиња од 3 месеци до 9 kg.
    1.100 ден.Цена
    Носилка за бебе (кенгур)Носилка за бебе (кенгур)
    • Ново
     Мека и удобна подршка за главчето на бебето. • Меки сунѓери кај ноџињата. • 2 позиции за носење на бебето: свртено кон родителот или во насока на движењето и третата позивција на грбот на родителите. • Препорачана возраст 4-6 месеци свртено кон родителот и од 7 до 9 месеци кон насока на движење. • Препорачано за бебиња од 3 месеци до 9 kg.
     1.100 ден.Цена
     Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - црвена
       Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - црвена
         2.390 ден.Цена
         Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - црвена
           2.390 ден.Цена
           Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сиваНосилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сива
             Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сиваНосилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сива
               2.390 ден.Цена
               Носилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сиваНосилка за бебе Hoody Kikka boo (кенгур) - сива
                 2.390 ден.Цена