Подлоги

Поткатегории

Активни филтери

Подлога рефлукс со појас-бела

Цена 2 590 ден
4 На залиха

Бебињата се во постојана положба на лежење и многу бебиња имаат грчеви заради хранење со течна храна.Точната позиција на лежење е многу важна за вашето бебе.Прилагодливата подлога со велкро ленти и долната триаголна перница создаваат соодветна положба за лежење и удобно спиење на бебето.

Подлога рефлукс со појас сива

Цена 2 590 ден
15 На залиха

Бебињата се во постојана положба на лежење и многу бебиња имаат грчеви заради хранење со течна храна.Точната позиција на лежење е многу важна за вашето бебе.Прилагодливата подлога со велкро ленти и долната триаголна перница создаваат соодветна положба за лежење и удобно спиење на бебето.

Подлога еко рефлукс

Цена 1 590 ден
11 На залиха

Бебињата се во постојана положба на лежење и многу бебиња имаат грчеви заради хранење со течна храна.Точната позиција на лежење е многу важна за вашето бебе.Прилагодливата подлога  создава соодветна положба за лежење и удобно спиење на бебето.

Производот е додаен за споредба.