Тип на грло: E27

Број на сијалици:  2

Димензии: ш:650  в:1000

Материјал: Метал

Јачина: Max 2x40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

900046
30 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.