Заштитниците се наменети за безбедносниот ремен на седиштето за во автомобил или на столчето за хранење. Благодарение на неговата памучна структура вратчето на вашето бебе секогаш ќе биде безбедено.

Спецификација:

Димензии на производот: 8x18cm.

Димензии на пакувањето: 12x27cm.

900219
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.