• Ново

Капацитет: 238L за 80% од капацитетот на базенот.

Вид на базен: на надувување.

Димензии: 163x107 cm.

3057482
15 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.