True 7.1 surround sound gaming headset

Style: Headband

Communication: Wired

Connectors: USB

Use: Computer

Function: Microphone

FantechHG21black
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.