• Ново

Тип на грло: GU10

Број на сијалици:  4

Димензии:  ш:600 в:120/мм (ротирачки)

Материјал: Метал

Јачина: Max 4 x 25w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

*5 Години Гаранција*

57910-4B
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.