• Распродажба!
  • -1 500 ден

Димензии: 60x90cm

Висина: 75cm

Боја: Бела

Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.

Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

ДЕНВЕР 58 -MK20-01-01

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.