Тип на грло: E27

Број на сијалици:  1

Димензии: ш:500 в:1700

Материјал: Метал

Јачина: Max 1x40w

Боја: Бела

Напон: 220-240V

OL19111F WH
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.