Полнач за Samsung Fast Charger white (само адаптер, без кабел)

​Влезна моќ: 100 ~ 240V, 50~60Hz

Излезна моќ: DC 9V, 1.67A или DC 5V, 2.5A со автоматско препознавање на FAST CHARGE функцијата

SamsungFastAdapter
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.