Спецификации:

Input 5V-2A & 9V-2A

Output Watch 2W

Output Earphone 3W

Output Cellphone 5W-7.5W-10W

3in1Qi
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.