Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Полначи
Полначи

17 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   885 ден.
   Mi 37W Dual-Port Car Charger
     885 ден.Цена
     Mi 37W Dual-Port Car Charger
       Полнач за мобилни за автомобил Моќност: максимум 37W (кај xiaomi 9 и Redmi K20 Pro do 27W) Два USB приклучоци Има предупредувачко LED светло Големина: 7.47 x 3.08 x 3.08 cm / 2.94 x 1.21 x 1.21 инчи
       885 ден.Цена
       Mi 37W Dual-Port Car Charger
         Полнач за мобилни за автомобил Моќност: максимум 37W (кај xiaomi 9 и Redmi K20 Pro do 27W) Два USB приклучоци Има предупредувачко LED светло Големина: 7.47 x 3.08 x 3.08 cm / 2.94 x 1.21 x 1.21 инчи
         885 ден.Цена
           1.360 ден.
           Mi 20W Wireless Charging Stand
             1.360 ден.Цена
             Mi 20W Wireless Charging Stand
               Безжична база за полнење на телефони (без напојување) Приклучок: • -USB-C • -5V=2A/9V=1.6A/12V–16V– 1.7A maксимум Излез: • максимум 20W Полни на далечина од: максимум 4мм Работи на температура: 0°C–35°C Димензии: 109.7 × 91 × 91 mm Гаранција: 6 месеци
               1.360 ден.Цена
               Mi 20W Wireless Charging Stand
                 Безжична база за полнење на телефони (без напојување) Приклучок: • -USB-C • -5V=2A/9V=1.6A/12V–16V– 1.7A maксимум Излез: • максимум 20W Полни на далечина од: максимум 4мм Работи на температура: 0°C–35°C Димензии: 109.7 × 91 × 91 mm Гаранција: 6 месеци
                 1.360 ден.Цена
                   2.590 ден.
                   Mi 20W Wireless Car Charger
                     2.590 ден.Цена
                     Mi 20W Wireless Car Charger
                       Безжична база за полнење на мобилни за автомобил (без напојување) Приклучок: USB-C • 5V/3A 9V/2A 12V/2A • 15V/1.8A 20V/1.35A Излез: максимум 20W Материјал: пластика+стакло Димензии: 117.2*73.4*91.7mm Гаранција: 6 месеци
                       2.590 ден.Цена
                       Mi 20W Wireless Car Charger
                         Безжична база за полнење на мобилни за автомобил (без напојување) Приклучок: USB-C • 5V/3A 9V/2A 12V/2A • 15V/1.8A 20V/1.35A Излез: максимум 20W Материјал: пластика+стакло Димензии: 117.2*73.4*91.7mm Гаранција: 6 месеци
                         2.590 ден.Цена
                           Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)
                             1.290 ден.Цена
                             Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)
                               1.290 ден.Цена
                               Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)Полнач Wireless Fast 3in1 (Phone+Smart watch+handsfree)
                                 1.290 ден.Цена
                                 Полнач 220V Baseus Mirror Lake Digital Display 4USB 30W black (без кабли)Полнач 220V Baseus Mirror Lake Digital Display 4USB 30W black (без кабли)
                                   - Високо-квалитетен адаптер со 4 USB порти од Baseus - Овозможува брзо и безбедно полнење на вашите уреди - Секоја порта има излезна моќ до 2.4A, додека вкупниот излез е 6A - Овозможува полнење на повеќе уреди истовремено - Паметниот чип ја регулира енергијата при полнење на приклучените уреди - Со дигитален дисплеј * Каблите не се вклучени во...
                                   990 ден.Цена
                                   Полнач 220V Baseus Mirror Lake Digital Display 4USB 30W black (без кабли)Полнач 220V Baseus Mirror Lake Digital Display 4USB 30W black (без кабли)
                                     - Високо-квалитетен адаптер со 4 USB порти од Baseus - Овозможува брзо и безбедно полнење на вашите уреди - Секоја порта има излезна моќ до 2.4A, додека вкупниот излез е 6A - Овозможува полнење на повеќе уреди истовремено - Паметниот чип ја регулира енергијата при полнење на приклучените уреди - Со дигитален дисплеј * Каблите не се вклучени во...
                                     990 ден.Цена
                                       1.690 ден.
                                       Полнач за iPhone 12 Magnetic Wireless
                                         1.690 ден.Цена
                                         Полнач за iPhone 12 Magnetic Wireless
                                           Напомена : Со Type-C кабел, без адаптер.
                                           1.690 ден.Цена
                                           Полнач за iPhone 12 Magnetic Wireless
                                             Напомена : Со Type-C кабел, без адаптер.
                                             1.690 ден.Цена
                                             Полнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A whiteПолнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A white
                                               Полнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A whiteПолнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A white
                                                 Модел: DLS-TC02 Влезна моќ: 100V - 240VAC 50/60Hz 0.5A Излезна моќ 1: 5V -...
                                                 450 ден.Цена
                                                 Полнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A whiteПолнач за iPhone Teracell Evolution TC-02 1USB 2.1A white
                                                   Модел: DLS-TC02 Влезна моќ: 100V - 240VAC 50/60Hz 0.5A Излезна моќ 1: 5V -...
                                                   450 ден.Цена
                                                   Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                     Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                       Модел: DLS-TC06 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1:...
                                                       450 ден.Цена
                                                       Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                         Модел: DLS-TC06 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1:...
                                                         450 ден.Цена
                                                         Полнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                           Полнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                             Модел: DLS-TC06 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A Излезна моќ USB 2: 5V/3.1A
                                                             450 ден.Цена
                                                             Полнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A blackПолнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-06 2USB 3.1A black
                                                               Модел: DLS-TC06 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A Излезна моќ USB 2: 5V/3.1A
                                                               450 ден.Цена
                                                               Полнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                 Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                 500 ден.Цена
                                                                 Полнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач 12V/24V Type C Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                   Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                   500 ден.Цена
                                                                   Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                     Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                       Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                       500 ден.Цена
                                                                       Полнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач 12V/24V Micro Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                         Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                         500 ден.Цена
                                                                         Полнач за iPhone 12V/24V Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач за iPhone 12V/24V Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                           Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                           500 ден.Цена
                                                                           Полнач за iPhone 12V/24V Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A blackПолнач за iPhone 12V/24V Teracell Evolution TC-05 2USB FAST 3.1A black
                                                                             Модел: DLS-TC05 Влезна моќ: DC 12V-24V Излезна моќ USB 1: 5V/3.1A 9V/2A 12V/1.5A Излезна моќ USB 2: 5V/2.4A
                                                                             500 ден.Цена
                                                                             Полнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB MicroПолнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB Micro
                                                                               Полнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB MicroПолнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB Micro
                                                                                 300 ден.Цена
                                                                                 Полнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB MicroПолнач 12V/24V Micro Teracell Ultra DC01 2.4A 2USB Micro
                                                                                   300 ден.Цена
                                                                                     Полнач за iPhone PD 20W (само адаптер)
                                                                                       900 ден.Цена
                                                                                       Полнач за iPhone PD 20W (само адаптер)
                                                                                         900 ден.Цена
                                                                                         Полнач за iPhone PD 20W (само адаптер)
                                                                                           900 ден.Цена
                                                                                           Полнач за Samsung S8/G950/S8 plus/G955 Fast Charger black (само адаптер)
                                                                                             Влезна моќ: 100 ~ 240V, 50~60Hz Излезна моќ: DC 9V, 1.67A или DC 5V, 2.5A со автоматско препознавање на FAST CHARGE функцијата <div...
                                                                                             600 ден.Цена
                                                                                             Полнач за Samsung S8/G950/S8 plus/G955 Fast Charger black (само адаптер)
                                                                                               Влезна моќ: 100 ~ 240V, 50~60Hz Излезна моќ: DC 9V, 1.67A или DC 5V, 2.5A со автоматско препознавање на FAST CHARGE функцијата <div...
                                                                                               600 ден.Цена
                                                                                               Полнач за Samsung Fast Charger white (само адаптер)
                                                                                                 Полнач за Samsung Fast Charger white (само адаптер)
                                                                                                   ​Влезна моќ: 100 ~ 240V, 50~60Hz Излезна моќ: DC 9V, 1.67A или DC 5V, 2.5A со автоматско препознавање на FAST CHARGE функцијата
                                                                                                   400 ден.Цена
                                                                                                   Полнач за Samsung Fast Charger white (само адаптер)
                                                                                                     ​Влезна моќ: 100 ~ 240V, 50~60Hz Излезна моќ: DC 9V, 1.67A или DC 5V, 2.5A со автоматско препознавање на FAST CHARGE функцијата
                                                                                                     400 ден.Цена
                                                                                                       Полнач за iPhone 6 (само адаптер)
                                                                                                         400 ден.Цена
                                                                                                         Полнач за iPhone 6 (само адаптер)
                                                                                                           Излезна моќ: 5V 1A
                                                                                                           400 ден.Цена
                                                                                                           Полнач за iPhone 6 (само адаптер)
                                                                                                             Излезна моќ: 5V 1A
                                                                                                             400 ден.Цена