• -1 900 ден

Моќност: 2300 W

Со канистер SUPRA POWER

Моќ на всисување: 400 W

Волумен на садот за прашина: 1.7 Литри

Мотор SOFT START

Употреба суво чистење

Хепа филтер 2

Ниво на филтрација: 9

Цевка: Алуминиум

Универзална четка + 3 додатни наставки

Радиус-Опсег: 9 m

Сиво-Црвена

Гаранција: 24 месеци

25673
8 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.