Сад за регулирање на протокот на вода кој не му штети на главата на вашето бебе со својата силиконска комора.Со комората на бавен проток во нејзината внатрешна комора,овозможува водата да тече бавно без да го заплаши вашето бебе.

Спецификација:

Димензии на производот: 14x17x12 cm.

900150
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.