• Стаза од 60 парчиња во должина од 450 cm со многу додатоци , сообраќајни знаци,железничка станица,има елементи за пренос на дрва.Во сетот има локомотива што се движи и свети и 3 вагони.

• Производот користи 2x1.5 V AAА кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 161x13x126 cm.

• Димензии на пакувањето:60x40x7.5 cm.

33160
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.