Детски играчки

Активни филтери

Робот што игра жолт

Цена 400 ден
10 На залиха

Музичка играчка на батерии. Кога ке се вклучи роботот малку се крева и почнува да се врти за 360 степени правејќи лајт шоу во просторијата, се спушта и почнува да се движи.

Робот Т2

Цена 300 ден
10 На залиха

Самодвижечки робот со LED светла и со ротирачко тркало со кое се движи со реалистични звуци на робот наменет за помали дечиња. Ги забавува со движење и поттикнува радост кај дечињата.

Сет доктор ранче

Цена 950 ден
10 На залиха

Сет ранче со докторски инструменти им овозожува на малите докторки да го носат со себе. Ранчето лесно се склопува и се расклопува. Содржи повеќе докторски инструменти како шише со инфузија, шприц, очила, лекови...

Таблет

Цена 400 ден
10 На залиха

Едукативна играчка која што преку забава ќе му помогне на вашето дете полесно да ги научи бројките и буквите на англиски јазик, фразите за означување на часот и времето. Содржи над 160 песнички и мелодии.екран со светло. Над 10 известувања кои ќе го задржат вниманието и интересот на детето како добивање на меил, проверка на временската прогноза...

Производот е додаен за споредба.