Уживајте во дружењето со Пепа прасе и нејзиното семејство.

Играчка која ја подобрува имагинацијата, координацијата и комуникациските вештини.

Наменет за деца над 3 години.

Производот не користи батерии.

Димензии на производот: 36x25x10 cm.

Димензии на пакувањето: 37x26x9 cm.

32732

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.