Активни филтери

Мотор на акумулатор - М1212 - Црвен

Редовна цена 9 390 ден Цена 7 890 ден
2 На залиха

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.

• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.

• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.

• Моторот има помошни тркала за да овозможи безбедност на малите моторџии. 

• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.

• Димензии на производот: 110х76х36 cm.

• Моторот има светлосни ефекти на тркалата.

Мотор на акумулатор - 8101-1 Портокалов

Редовна цена 9 790 ден Цена 8 290 ден
2 На залиха

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.

• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.

• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.

• Mоторот има две задни тркала за поголема безбедност.

• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.

• Мотор кој се препорачува за дечиња над 3 години до 30 kg.

Мотор на акумулатор - 8101-1 Црвен

Редовна цена 9 790 ден Цена 8 290 ден
2 На залиха

• Мотор со неверојатни карактеристики и елегантен изглед, децата никогаш нема да ја заборават оваа детска играчка.

• Функционира на акумулатор од 12V кој се полни со полнач вклучен во пакувањето.

• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, музички ефекти, функција напред и назад.

• Mоторот има две задни тркала за поголема безбедност.

• Можност за поврзување на aux кабелче и usb.

• Мотор кој се препорачува за дечиња над 3 години до 30 kg.

Автомобил на акумулатор - MERCEDES GLE 450 QY 1988

Цена 19 490 ден
10 На залиха

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. 

Автомобил на акумулатор - MERCEDES AMG

Цена 15 900 ден
10 На залиха

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.

Автомобил на акумулатор - Mercedes S-600

Редовна цена 17 990 ден Цена 15 290 ден
Распродадено

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.

Сет микрофон со сталак 2 во 1

Цена 700 ден
11 На залиха

• Микрофон наменет за караоке забава на вашите деца кои имаат можност сами да бираат музика од својот телефон.

• Производот содржи мелодии, AUX кабелче за поврзување прку телефон, 2 микрофони и сталак чија висина може да се продолжи дури до 104 cm.

• Производот е наменет за деца над 3 години.

• Производот користи 3x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 25x60x25 cm.

• Димензии на пакувањето: 23x39x5 cm.

Производот е додаен за споредба.