Бебешки играчки

Поткатегории

Активни филтери

Игрална Kikka Boo - Hipo

Цена 3 890 ден
3 На залиха

• Игралната ќе му овозможи на вашето дете часови беспрекорна игра и забава.

• Облогата се карактеризира со јасни и контрасни бои кои го развиваат видот и имагинацијата.

• Меките и плишани играчки му нудат целосно безбедна игра на вашето дете.

• Преку игра со топчињата дечињата учат како да ги распознаваат боите.

• Игралната е наменета за деца 1+.

• Димензии на пакувањето:60x45x10 cm.

• Димензии на производот :56x72x72 cm.

Игрална Kikka Boo - Lady bug

Цена 3 890 ден
3 На залиха

• Игралната ќе му овозможи на вашето дете часови беспрекорна игра и забава.

• Облогата се карактеризира со јасни и контрасни бои кои го развиваат видот и имагинацијата.

• Меките и плишани играчки му нудат целосно безбедна игра на вашето дете.

• Преку игра со топчињата дечињата учат како да ги распознаваат боите.

• Игралната е наменета за деца 1+.

• Димензии на пакувањето:60x45x10 cm.

• Димензии на производот :56x72x72 cm.

Ракавица глодалка со пеперутки розева

Цена 320 ден
10 На залиха

Ракавицата глодалка е наменета да ја намали непријатноста при излегувањето за запчињата кај бебињата. Може да се користи за лева и за десна рака.

Ракавица глодалка со пеперутки сина

Цена 320 ден
10 На залиха

Ракавицата глодалка е наменета да ја намали непријатноста при излегувањето за запчињата кај бебињата. Може да се користи за лева и за десна рака.

Обрач со играчки Kikka Boo - Raffy

Цена 990 ден
10 На залиха

Обрач со меки играчки, идеална играчка која лесно се монтира на креветчиња и колички. Одлична забава за бебето, како и за развој на основните когнитивни функции.

Вртелешка за креветче Kikka Boo - Raffy

Цена 1 890 ден
10 На залиха

Фамилијата Kikka Boo - Raffy играчките за бебиња се забавни, слатки и произведени од екстра квалитетен материјал. Жирафата е спремна да го запознае вашето дете и да стане најдобриот другар во следните години што следуват.

Проодувалка - Вок Енд зелена

Цена 2 890 ден
5 На залиха

Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. На самата проодувалка има повеќе играчки за дополнителна забава на вашето дете. Од 6-9 месеци седи и си игра со играчките, а од 9-18 месеци стои и оди со проодувалката. Може да се користи како играчка за на креветче или како едукативна масичка.

Авионче на батерии

Цена 400 ден
10 На залиха

• Музичка играчка со светлосни ефекти наменета за помали дечиња. Со реалистичен звук на авион и со движење ги забавува и поттикнува радост кај дечињата.

• Универзалната ротација на тркалото му овозможува на сензорот за близина кога ќе допре во нешто да се тргне.

• Производот користи 3x1.5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот : 8x10x7 cm.

• Димензии на пакувањето: 21x13x19 cm.

Мека играчка маче за количка

Цена 550 ден
10 На залиха

Многу модели на меки играчки како спирали, трескачи, играчки што пеат, осветлуваат или вибрираат, ќе бидат омилените играчки на вашето слатко бебе. Мека играчка маче за количка е атрактивен избор на меки играчки со животински ликови.

Мека играчка со огледало

Цена 450 ден
10 На залиха

Многу модели на меки играчки како спирали, трескачи, играчки што пеат, осветлуваат или вибрираат, ќе бидат омилените играчки на вашето слатко бебе. Мека играчка со огледало е атрактивен избор на меки играчки со животински ликови.

Мека играчка маче музичко за креветче

Цена 990 ден
10 На залиха

Многу модели на меки играчки како спирали, трескачи, играчки што пеат, осветлуваат или вибрираат, ќе бидат омилените играчки на вашето слатко бебе. Кадифено маче музичко е атрактивен избор на меки играчки со животински ликови.

Врти и учи

Цена 650 ден
10 На залиха

• Едукативна игра специјално дизајнирана за малите рачиња.

• Помага во распознавање на боите.Со притискање на копчето на врвот се вртат топчињата и меечињата во внатрешноста на играчката.

• Димензии на кутијата: 25cm x 21.5cm x 4cm

• Димензии на играчката: 26cm x 6cm

Пчелка што игра

Цена 350 ден
Распродадено

• Музичка играчка на батерии. Кога ќе се вклучи, пчелката почнува да игра, се движи лево-десно и свети на рацете и на ушите и има различни музики.

• Производот користи 3x1,5 V AA батерии.

• Димензии на производот: 21x12x10cm.

• Димензии на пакувањето: 10,5x21x10 cm.

Диносаурус на батерии

Цена 400 ден
10 На залиха

• Играчката се движи и има сензор за близина, кога ќе допре во нешто се врти и продолжува.

• Има музика, главата и опашката се флексибилни, на грбот има светлосни ефекти. На секое копче има различна музика и различен звук.

Производот е додаен за споредба.