• Играчките се првите пријатели на секое дете. Одберете уникатен пријател за Вашите најмили.

• Можностите за играње се бесконечни.

• Димензии на производот: 12x30x10 cm.

• Димензии на пакувањето: 20x36x12 cm.

32372
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.