• Реалистичен воз со стаза составена од 66 парчиња.

• Овој сет нуди бесконечна забава за вашите дечиња. Освен тоа оваа играчка придонесува до подобрување на фините моторни вештини, подобрување на интеракцијата родител - дете, подобрување на имагинацијата и концентрацијата.

• Вагонот со шините се поврзуваат со помош на магнет.

• Тунел низ кој поминува возот, сообраќајни знаци, 2 автомобили за дополнителна забава.

• Освен тоа може да се направат повеќе стази во зависнот од желбата.

• Производот користи 2x1,5V AAA бaерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на пакувањето: 41x29x10 cm.

• Димензии на производот: 80x45 cm.

32304
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.