• Со овој диносаурус вашето дете може да прсне вода од устата на диносаурусот, да го движи низ просторот или да го вклучи да танцува се преку далечиниот управувач.

• Оваа играчка диносаурус има подвижна опашка, нозе и глава што го прави уникатен и уште поинтересен.

• Диносаурусот содржи батерии кои се полнат со кабелче кое е вклучено со производот.

• Играчката е наменета за деца над 2 години.

• Далечинското користи 4х1.5V AAA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 25cm.

• Димензии на пакувањето: 71x30x12 cm.

33160
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.