Уживајте во дружењето со Пепа прасе и нејзиното семејство.

Играчка која ја подобрува имагинацијата, координацијата и комуникациските вештини.

Вратите на автомобилот се отвараат.

Има звучни и светлосни ефекти.

Наменет за деца над 3 години.

Производот користи 2x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

Димензии на производот: 36x25x10 cm.

Димензии на пакувањето: 38x27x9 cm.

33004
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.