• Поттикнете ја фантазијата на вашите деца со забавен сет.

• Децата можат да создадат свои возбудливи авантури на железницата со овој сет воз со шини.

• Повеќечасовна забава каде децата можат да импровизираат и менуваат форми.

• Реалистични звуци од воз и испуштање чад.

• Движење по шините.

• 2 вагони.

• Производот користи 4 x 1.5 V AA кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на производот: 75x36x9 cm.

• Димензии на пакувањето : 54x36x8 cm.

31541
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.