• Играчка која ќе му обезбеди бесконечна забава на вашето дете.

• Звучни и светлосни ефекти.

• Сетот се состои од 1 локомотива на батерии и 1 вагон.

• Производот содржи 51 парчиња

• Наменет за деца над 3 години.

• Производот користи 2x1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Димензии на пакувањето: 58x42x7 cm.

33467
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.