Друштвени игри

Активни филтери

Сет замок розев

Цена 750 ден
10 На залиха

Со овој прекрасен замок децата може да уживаат во нови авантури, тие можат да создадат цел свет на имагинација. Сетот замок е наменет за деца на возраст од 3 години и постари.

Друштвена игра скара

Цена 700 ден
10 На залиха

Игра за малите гурмани која со различните бои и форми ќе му помогне на детето во распознавање на истите.Сетот содржи парчиња храна, кујнски прибор, решетка и скара.

Друштвена игра Маус Трап

Цена 500 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Производот содржи стапица и сиренца. Целта на играта е да наместите парче сиренце а да не ве фати стапицата. Тој што ќе биде фатен од стапицата губи.

Друштвена игра Лизард

Цена 300 ден
10 На залиха

Друштвена игра која се игра со 2 или повеќе играчи. Наменета за дечиња над 4 години. Производот се состои од 2 маски, 2 свирчиња, карти со ликови од животни и карти позиционери. Целта на играта е бројот што ќе ви се падне на картата да го турнете со маска и свирче. Тој што нема да успее да го турне бројот губи.

Друштвена игра балон

Цена 400 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Завртете ја коцката и почнете да ги ставате стапчињата во рамката на балонот и внимавајте да не го дупнете. Тој што ќе го дупне балонот губи.

Друштвена игра монопол

Цена 300 ден
10 На залиха

Одлична забава за деца над 8 години, наменета за 2-4 играчи. Играчите се натпреваруваат за пари и имот или позајмување пари и играње на среќа. Целта е со купување на повеќе имот играчот да дојде до победа.

Друштвена игра Moustache Match

Цена 300 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е да се соберат сто повеќе карти со стапчињата мустаќи.Еден играч ги отвара картите и какава карта ќе се отвори играчот со исти мустаќи како на картата треба да ја земе со стапчето.Ако погреши треба да плати казна давајќи од картите што веќе ги собрал.

Магнетно пикадо големо

Цена 600 ден
10 На залиха

Друштвена многу забавна и возбудлива игра наменета за повеќе од 2 играчи или може да биде забава за целото семејство. Многу лесно се поставува на ѕид и од секоја страна на подлогата има различни мети. 100 % безбедна бидејќи острилата на стрелките се заменети со магнети.

Магнетно пикадо

Цена 500 ден
10 На залиха

Друштвена многу забавна и возбудлива игра наменета за повеќе од 2 играчи или може да биде забава за целото семејство. Многу лесно се поставува на ѕид и од секоја страна на подлогата има различни мети. 100 % безбедна бидејќи острилата на стрелките се заменети со магнети.

Игра пита голема

Цена 750 ден
10 На залиха

Друштвена многу забавна и возбудлива игра наменета за повеќе од 2 играчи. За да биде поинтересно и повозбудливо ставете шлаг на механичката рака. Наместете го лицето на отворот и почнете со притискање на копчињата,кој ќе биде поспор ќе добие шлаканица од шлаг.

Друштвена игра Bucking Bronco

Цена 400 ден
10 На залиха

Друштвена игра за двајца,помладиот играч има предност и прв фрла со коцката.Во зависност од тоа што ќе фрли,треба да додаде,одзеде сено и буре во\од количката или пак да го пропушти редот.Треба да се внимава да не се разлути коњот и да не ги исфрли сите работи од количката.

Производот е додаен за споредба.