Претворете го сонот на вашето дете во реалност.

Одлична играчка за имагинативна игра и запознавање на децата со основните медицински инструменти.

Сет со разни додатоци за бескрајна забава и радост со другарчињата.

Целиот сет на медицински инструменти е ставен во практично ранче кое може да ги носите секаде.

Наменет е за деца над 3 години.

Производот не користи батерии.

Димензии на пакувањето: 25x18x10 cm.

Димензии на производот: 17x10x2 cm.

33019
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.