Друштвена игра "Лисици" за 2, 3 или 4 лица. Играта има 3 нивоа на тежина. Победник е оној кој прв ќе успее да се ослободи од лисиците. Играта не користи батерии.

Спецификација:

Димензии на кутијата: 27 х 25.5 х 9 cm

За возраст: 3+ години

Механизам: рачно

Материјал: пластика

29795
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.