Бидете најситна, најпаметна жаба и избегнете да станете ручек на крок. Обрнете внимание на картичките со крокери, кога ќе го видите гладниот крок.

Победникот е последниот играч со преостанатите токени.  3-5 играчи.

Спецификација:

Димензии на производот: 24x24 cm.

Димензии на пакувањето: 26x26x12 cm.

31618
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.