Сетот се состои од пијано со столче и микрофон.

Наменет за караоке забава и свирење истовремено.

Џекче за USB.

37 клавиши, 4 видови на различни звуци за да може детето да ги имитира свирејќи.

6 различни видови на рок стил.

6 различни видови на музички тонови.

Производот користи 4x1,5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

Димензии на пакувањето: 50x44x13 cm.

Димензии на производот: 38x45x12 cm.

32353
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.