• -910 ден

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 8"
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец KMC за со една брзина
Кочници Предна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник 28T
Бандажи TRINX
Гуми 14" х 2.40"
18201
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.