• Ново

Карактеристики на производот 

 > Материјал:  иверица

 > Боја:  бела 

Димензии на производот:

 > Ширина: 60 cm

 > Длабочина:  24 cm

 > Висина: 180 cm 

  > Макс. оптоварување / полица: 13  кг

Димензии на пакувањето: 

 > Должина: 183 cm

 > Ширина: 27 cm

 > Висина: 7 cm

Број пакети: 1

Бруто тежина на пакувањето: 19.20 kg

70261131
49 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.