• -470 ден

Правосмукалка 2 во 1

Mоќност: 600 w

Капацитет на садот: 0,8l

Циклонски систем

Двоен систем за филтрирање

Хепа филтер што може да се пере

Мала бучава: 80 db

Должина на кабелот: 5 m

Четка за под

Папуча за ќошиња

Држач за папучата

Голем радиус на работа

Можност да стои исправено

Рачка што се вади

801930
220 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.