Клучни компоненти во составот:

Duo-Hyaluron-Complex - хијалуронска киселина со фармацевтски квалитет и хијалурон активен концентрат.

Натриум хијалуронат - афинитет за врзување поголема количина на вода со што се овозможува  хидрирање на кожата - еластичност, измазнување, помлад и поздрав изглед.

Глицерин - ја хидрира кожата и и дава сјај.

Витамин Е – ја храни кожата.

Лајт (LÉGÈRE) нега на кожата

Со Duo-Hyaluron-Complex: хијалуронска киселина со фармацевтски квалитет и хијалурон активен концентрат

Ги пополнува брчките од внатрешната страна на кожата

Ги редуцира фините рани брчки, предизвикани од сувост

Обезбедува интензивна хидратација

Ја стимулира природната синтеза на хијалуронската киселина во епидермисот

Ја компензира загубата на епидермалната хијалуронска киселина

Ја зајакнува природната заштитна бариера на кожата

Ја поддржува фазата на природната регенерација на кожата во текот на ноќта

Толеранцијата на кожата е дерматолошки тестирана

HYALUR02
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.