Натриум хијалуронат - има афинитет за врзување поголема количина на вода со што се овозможува  хидрирање на кожата и и дава еластичност, измазнување, помлад и поздрав изглед. Глицерин - ја хидрира кожата и и дава сјај. 

Екстракт од француска слива (Ente Plum) - е високо-олеинско масло (околу 70% олеинска киселина и 20% линолна киселина), што го прави маслото високо негувачко и хидратантно. Исто така, содржи релативно високи количини на антиоксидансот витамин Е, околу 700 ppm што е три пати повеќе отколку во маслиновото масло.

- Без парфеми

- Без парабени

- Без минерални масла

- Без конзерванси

- За сите типови на кожа

- Толеранцијата на кожата е дерматолошки тестирана

Повеќе информации 

Нега на очи со 4 дејства во 1:

- Ефект на хидратација (со ефикасноста на хијалурон со фармацевтски квалитет) 

- Измазнување на брчките 

- Редуцирање и осветлување на темните кругови околу очите

- Редуцирање на отокот околу очите

HYALUR06
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.