Вистинска забава за женско друштво.

За малите козметичарки.

Сет се состои од 3 лака, турпија, светки, ламба и други додатоци.

Производот е наменет за деца над 5 години.

Производот користи 2x1.5V AA батерии во ламбата и 2x1.5V AAА батерии во пенкалото кои не се вклучени во пакувањето.

Димензии на пакувањето: 45x31x7 cm.

Димензии на производот: 29х22x10 cm.

32696
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.