Книги за деца

Поткатегории

Активни филтери

Звучна сликовница Сакам музика

Цена 480 ден
20 На залиха

Ајде да се забавуваме! Денес е убав ден. Сите се спремаат да го прослават роденденот на нивниот пријател Хани, слончето. Звучна сликовница со седум звучни копчиња.

Глобус Пиши – бриши

Цена 1 990 ден
20 На залиха

Светлечки Глобус физчко/политички обвиен со фолија за пишување со маркер за бела табла. Сина основа со сина рамка. 30 см пречник и 42 цм висина. Глобус на македонски јазик, два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.

Радосница розова

Цена 320 ден
20 На залиха

Сочувајте ги сите слатки и единствени моменти, кои ќе го одбележат најраното детство на Вашето дете. Оваа радосница Ви овозможува да ги соберете фотографиите на Вашето најмило и да се потсетите на најубавите моменти од првата година на Вашето дете.

Радосница сина

Цена 320 ден
20 На залиха

Сочувајте ги сите слатки и единствени моменти, кои ќе го одбележат најраното детство на Вашето дете. Оваа радосница Ви овозможува да ги соберете фотографиите на Вашето најмило и да се потсетите на најубавите моменти од првата година на Вашето дете.

Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Цена 200 ден
110 На залиха

Автор: Бистра Георгиева

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892274

Година на издавање: 2020

Број на страни: 28

Димензии: 23x23 cm

Корица: мека

Јазик: македонски

Во овој балон нема место за еден слон

Цена 200 ден
100 На залиха

Автор: Бистра Георгиева

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892267

Година на издавање: 2020

Број на страни: 28

Димензии: 23x23 cm

Корица: мека

Јазик: македонски

Производот е додаен за споредба.