Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Kettlebell
Kettlebell

31 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   850 ден.
   Kettlebell Atleticore, 4 kg
     850 ден.Цена
     Kettlebell Atleticore, 4 kg
       Kettlebell е реквизит направен од лиено железо кое изгледа како топка со дршка. Тегот исто така се нарекува ѕвонест тег, а бидејќи се користи од руската војска како кондиционен тег и поради тоа некои го викаат руско ѕвоно.
       850 ден.Цена
       Kettlebell Atleticore, 4 kg
         Kettlebell е реквизит направен од лиено железо кое изгледа како топка со дршка. Тегот исто така се нарекува ѕвонест тег, а бидејќи се користи од руската војска како кондиционен тег и поради тоа некои го викаат руско ѕвоно.
         850 ден.Цена