Едукативни помагала

Поткатегории

Активни филтери

Глобус Пиши – бриши

Цена 1 990 ден
20 На залиха

Светлечки Глобус физчко/политички обвиен со фолија за пишување со маркер за бела табла. Сина основа со сина рамка. 30 см пречник и 42 цм висина. Глобус на македонски јазик, два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.

Глобус Историски/Антички

Цена 1 990 ден
20 На залиха

Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. Глобус на македонски јазик, со ефект на античка морска карта. Пречник 30 цм, висина 42 цм. Антички изглед.

Производот е додаен за споредба.