Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Ретки се Македонците кои купуваат преку Facebook продавници кои барем еднаш не се соочиле со непријатно искуство во процесот на купување: при комуникација со продавачот, при доставата на производот кој го нарачале или при остварувањето на нивните права кои произлегуваат од Законот за заштита на потрошувачи, кои најчесто се однесуваат на барањата за рефундација или замена на производот.
shop.kajgana.com меѓу првите домашни онлајн продавници доби „Беџ за верификуван е-трговец” од Асоцијацијата за е-трговија на Македонија (АЕТМ). Беџот овозможува јасна дистинкција на регистрираните онлајн продавници и оние што не се целосно усогласени или воопшто не се регистрирани и се дел од сивата економија. Беџот е визуелна ознака која ќе биде поставена на веб-страниците на домашните е-продавници и ќе им помогне на купувачите полесно да проценат дека станува збор за регистриран правен...