Нови изданија

Поткатегории

Активни филтери

Книга за Тома Здравковиќ „68 Неиспричаних Прича"

Цена 399 ден
491 На залиха

Книгата на авторот Дејан Чириќ содржи автентични и екслузивни, а пред се многу искрени и емотивни исповеди на пријателите, колегите и соработниците на Тома кои со посебен пиетет збореа за една вистинска легенда каков што беше Тома Здравковиќ како уметник и како човек. Јазик: српски.

Твојот втор живот започнува кога ќе сфатиш дека...

Цена 320 ден
110 На залиха

Автор: Рафаела Жордано

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 978-608-230-625-4

Година на издавање: 2019

Број на страни: 200

Димензии: 140/210

Корица: мека

Јазик: македонски

Сменете го размислувањето сменете го животот

Цена 450 ден
110 На залиха

Автор: Брајан Трејси

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892434

Година на издавање: 2021

Број на страни: 297

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Цена 200 ден
110 На залиха

Автор: Бистра Георгиева

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892274

Година на издавање: 2020

Број на страни: 28

Димензии: 23x23 cm

Корица: мека

Јазик: македонски

Детето во тебе мора да си го најде својот дом

Цена 450 ден
100 На залиха

Автор: Штефани Штал

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 978-608-230-730-5

Година на издавање: 2020

Број на страни: 262

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Во овој балон нема место за еден слон

Цена 200 ден
100 На залиха

Автор: Бистра Георгиева

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892267

Година на издавање: 2020

Број на страни: 28

Димензии: 23x23 cm

Корица: мека

Јазик: македонски

Планум продуктивност

Цена 360 ден
110 На залиха

Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-489-2076

Година на издавање: 2019

Број на страни: 176

Димензии: 17/10

Корица: мека

Јазик: македонски

Планум креативност

Цена 360 ден
110 На залиха

Автор: Александра Шаровиќ Атанасовска

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-489-2090

Година на издавање: 2019

Број на страни: 176

Димензии: 17/10

Корица: мека

Јазик: македонски

Будење на свеста

Цена 400 ден
100 На залиха

Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-456-9893

Година на издавање: 2019

Број на страни: 205

Димензии: 140/210

Корица: мека

Јазик: македонски

THRIVITY Активатор

Цена 600 ден
100 На залиха

Автор: Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 9786084892373

Година на издавање: 2020

Број на страни: 234

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Производот е додаен за споредба.