Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Home Comfort
Home Comfort

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   6.000 ден.
   Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
     6.000 ден.Цена
     Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
       6.000 ден.Цена
       Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
         6.000 ден.Цена
           8.300 ден.
           Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
             8.300 ден.Цена
             Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
               8.300 ден.Цена
               Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                 8.300 ден.Цена
                   6.000 ден.
                   Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                     6.000 ден.Цена
                     Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                       6.000 ден.Цена
                       Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                         6.000 ден.Цена
                           8.200 ден.
                           Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                             8.200 ден.Цена
                             Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                               8.200 ден.Цена
                               Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                 8.200 ден.Цена
                                   5.700 ден.
                                   Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                     5.700 ден.Цена
                                     Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                       5.700 ден.Цена
                                       Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                         5.700 ден.Цена
                                           3.600 ден.
                                           Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                             3.600 ден.Цена
                                             Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 40 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                               3.600 ден.Цена
                                               Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 40 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                 3.600 ден.Цена
                                                   7.500 ден.
                                                   Лотус Велвет ОригамиЛотус Велвет Оригами
                                                     7.500 ден.Цена
                                                     Лотус Велвет ОригамиЛотус Велвет Оригами
                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                       7.500 ден.Цена
                                                       Лотус Велвет ОригамиЛотус Велвет Оригами
                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                         7.500 ден.Цена
                                                           15.000 ден.
                                                           Лотус Велвет ГигамиЛотус Велвет Гигами
                                                             15.000 ден.Цена
                                                             Лотус Велвет ГигамиЛотус Велвет Гигами
                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 160 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                               15.000 ден.Цена
                                                               Лотус Велвет ГигамиЛотус Велвет Гигами
                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 160 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                 15.000 ден.Цена
                                                                   3.500 ден.
                                                                   Лотус Велвет ТвинсЛотус Велвет Твинс
                                                                     3.500 ден.Цена
                                                                     Лотус Велвет ТвинсЛотус Велвет Твинс
                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Комплет од 2 производи.Можност за употреба во една положби на седење до 40 кг. за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година...
                                                                       3.500 ден.Цена
                                                                       Лотус Велвет ТвинсЛотус Велвет Твинс
                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Комплет од 2 производи.Можност за употреба во една положби на седење до 40 кг. за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година...
                                                                         3.500 ден.Цена
                                                                           3.200 ден.
                                                                           Лотус Велвет ТерацоЛотус Велвет Терацо
                                                                             3.200 ден.Цена
                                                                             Лотус Велвет ТерацоЛотус Велвет Терацо
                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                               3.200 ден.Цена
                                                                               Лотус Велвет ТерацоЛотус Велвет Терацо
                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                 3.200 ден.Цена
                                                                                   5.600 ден.
                                                                                   Лотус Велвет БадЛотус Велвет Бад
                                                                                     5.600 ден.Цена
                                                                                     Лотус Велвет БадЛотус Велвет Бад
                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                       5.600 ден.Цена
                                                                                       Лотус Велвет БадЛотус Велвет Бад
                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                         5.600 ден.Цена
                                                                                           7.900 ден.
                                                                                           Лотус Велвет ЛифЛотус Велвет Лиф
                                                                                             7.900 ден.Цена
                                                                                             Лотус Велвет ЛифЛотус Велвет Лиф
                                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                               7.900 ден.Цена
                                                                                               Лотус Велвет ЛифЛотус Велвет Лиф
                                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                 7.900 ден.Цена
                                                                                                   15.100 ден.
                                                                                                   Лотус Велвет НелимбоЛотус Велвет Нелимбо
                                                                                                     15.100 ден.Цена
                                                                                                     Лотус Велвет НелимбоЛотус Велвет Нелимбо
                                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 160 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                       15.100 ден.Цена
                                                                                                       Лотус Велвет НелимбоЛотус Велвет Нелимбо
                                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 160 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                         15.100 ден.Цена
                                                                                                           3.300 ден.
                                                                                                           Лотус Велвет Мини ЕнголЛотус Велвет Мини Енгол
                                                                                                             3.300 ден.Цена
                                                                                                             Лотус Велвет Мини ЕнголЛотус Велвет Мини Енгол
                                                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                               3.300 ден.Цена
                                                                                                               Лотус Велвет Мини ЕнголЛотус Велвет Мини Енгол
                                                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                 3.300 ден.Цена
                                                                                                                   4.800 ден.
                                                                                                                   Лотус Велвет ЕнголЛотус Велвет Енгол
                                                                                                                     4.800 ден.Цена
                                                                                                                     Лотус Велвет ЕнголЛотус Велвет Енгол
                                                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 70 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                       4.800 ден.Цена
                                                                                                                       Лотус Велвет ЕнголЛотус Велвет Енгол
                                                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во повеќе положби на седење и лежење до 70 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                         4.800 ден.Цена