Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

1 производ

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.900 ден.4.900 ден.
   Хумидор за пуриХумидор за пури
     3.900 ден.4.900 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     Хумидор за пуриХумидор за пури
       Изработен од комбинација на масивно дрво окуме и окуме шпер плоча, надворешно заштитен со премаз во 3 слоја. Вклучено е навлажнувач и влагомер.  Димензии: 220 х 260 х 70 mm
       3.900 ден.4.900 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
       Хумидор за пуриХумидор за пури
         Изработен од комбинација на масивно дрво окуме и окуме шпер плоча, надворешно заштитен со премаз во 3 слоја. Вклучено е навлажнувач и влагомер.  Димензии: 220 х 260 х 70 mm
         3.900 ден.4.900 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена