Поткатегории

Активни филтери

Хумидор за пури

Редовна цена 4 900 ден Цена 3 900 ден
99 На залиха

Изработен од комбинација на масивно дрво окуме и окуме шпер плоча, надворешно заштитен со премаз во 3 слоја.

Вклучено е навлажнувач и влагомер. 

Димензии: 220 х 260 х 70 mm

Производот е додаен за споредба.