Маски и футроли

Поткатегории

Активни филтери

Кутија за дезинфекција на мобилни телефони UV-C

Цена 1 300 ден
8 На залиха

UV кутијата USB е нова форма на одбрана против вируси и бактерии на мобилни телефони, слушалки, клучеви, накит и слично. Конструкцијата на UV изворот на светлина овозможува покриеност од 360° на предметите под ефективна UV светлина. Нема потреба од дополнителни батерии или полначи. Едноставно, приклучете ја на вашиот мобилен телефон или таблет со USB кабелот.

Производот е додаен за споредба.