Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Декоративна козметика
Декоративна козметика

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - марсала
     487 ден.Цена
     Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - марсала
       Декоративна козметика
       Фарма хијалурон волуме лип бустер марсала 7 ml. За меки, сјајни, полни и неодоливи усни! Со текот на годините, меките и чувствителни усни стануваат особено затегнати и се појавуваат брчки на усните. Комбинација од хијалуронска киселина и липиди ја негуваат кожата ги прават усните меки и мазни давајќи им зголемен волумен и чувство на долготрајна нега.
       487 ден.Цена
       Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - марсала
         Декоративна козметика
         Фарма хијалурон волуме лип бустер марсала 7 ml. За меки, сјајни, полни и неодоливи усни! Со текот на годините, меките и чувствителни усни стануваат особено затегнати и се појавуваат брчки на усните. Комбинација од хијалуронска киселина и липиди ја негуваат кожата ги прават усните меки и мазни давајќи им зголемен волумен и чувство на долготрајна нега.
         487 ден.Цена
           487 ден.
           Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - розе
             487 ден.Цена
             Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - розе
               Декоративна козметика
               Фарма хијалурон волуме лип бустер розе 7 ml. За меки, сјајни, полни и неодоливи усни! Со текот на годините, меките и чувствителни усни стануваат особено затегнати и се појавуваат брчки на усните. Комбинација од хијалуронска киселина и липиди ја негуваат кожата ги прават усните меки и мазни давајќи им зголемен волумен и чувство на долготрајна нега.
               487 ден.Цена
               Pharma Hyaluron Volume Lip Booster - розе
                 Декоративна козметика
                 Фарма хијалурон волуме лип бустер розе 7 ml. За меки, сјајни, полни и неодоливи усни! Со текот на годините, меките и чувствителни усни стануваат особено затегнати и се појавуваат брчки на усните. Комбинација од хијалуронска киселина и липиди ја негуваат кожата ги прават усните меки и мазни давајќи им зголемен волумен и чувство на долготрајна нега.
                 487 ден.Цена
                   499 ден.
                   Маскара MED XL - Волумен
                     499 ден.Цена
                     Маскара MED XL - Волумен
                       Декоративна козметика
                       Маскара Мед ХЛ-Волумен е козмецевтски (фармацевтска класа на козметика) производ кој се двои од останатите декоративни маскари по тоа што има исклучителен негувачки и стимулативен ефект. Содржи ХЛ-Волумен формула за ефект на полни и истакнати трепки со значително зголемен волумен и густина. Без парфем, без парабени и простагландини. Значително минимизирано количество на никел....
                       499 ден.Цена
                       Маскара MED XL - Волумен
                         Декоративна козметика
                         Маскара Мед ХЛ-Волумен е козмецевтски (фармацевтска класа на козметика) производ кој се двои од останатите декоративни маскари по тоа што има исклучителен негувачки и стимулативен ефект. Содржи ХЛ-Волумен формула за ефект на полни и истакнати трепки со значително зголемен волумен и густина. Без парфем, без парабени и простагландини. Значително минимизирано количество на никел....
                         499 ден.Цена