Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Екстерни батерии
Екстерни батерии

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.160 ден.
   Mi 10000mAh PowerBank 18W F.Charge
     1.160 ден.Цена
     Mi 10000mAh PowerBank 18W F.Charge
       Екстерни батерии
       Вид на полнење: брзо полнење – 18W Работи со: Android, Ios Капацитет: 10000 mAh Вид на батерија: Литиум-јонска полимерна батерија приклучоци : Micro-USB/USB-C/USB-A Гаранција: 6 Месеци
       1.160 ден.Цена
       Mi 10000mAh PowerBank 18W F.Charge
         Екстерни батерии
         Вид на полнење: брзо полнење – 18W Работи со: Android, Ios Капацитет: 10000 mAh Вид на батерија: Литиум-јонска полимерна батерија приклучоци : Micro-USB/USB-C/USB-A Гаранција: 6 Месеци
         1.160 ден.Цена
           1.200 ден.1.500 ден.
           Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)
             1.200 ден.1.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
             Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)
               1.200 ден.1.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
               Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)Батерија екстерна 10000mAh PD 18W Mrcool (QC 3.0 - Fast)
                 1.200 ден.1.500 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                 Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 blackБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 black
                   Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 blackБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 black
                     350 ден.Цена
                     Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 blackБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 black
                       350 ден.Цена
                       Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 whiteБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 white
                         Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 whiteБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 white
                           350 ден.Цена
                           Батерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 whiteБатерија екстерна 2500mAh REMAX Meng Nasi WP-025 white
                             350 ден.Цена
                             Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blueБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blue
                               Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blueБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blue
                                 1.400 ден.Цена
                                 Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blueБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blue
                                   1.400 ден.Цена
                                   Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blackБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 black
                                     Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blackБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 black
                                       1.400 ден.Цена
                                       Батерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 blackБатерија екстерна 10000mAh REMAX Cutie RPL-36 black
                                         1.400 ден.Цена
                                         Батерија екстерна 10000mAh FAST + PD 18W MG-G70 QC 3.0 black
                                           Капацитет: 10000 mAh Влезна моќ: 5V / 2A Micro USB  Влезна моќ (PD порта) - 5V/3A - 9V / 2A - 12V / 1.5A Излезна моќ (USB) - 5V/3A - 9V / 2A - 12V / 1.5A
                                           1.500 ден.Цена
                                           Батерија екстерна 10000mAh FAST + PD 18W MG-G70 QC 3.0 black
                                             Капацитет: 10000 mAh Влезна моќ: 5V / 2A Micro USB  Влезна моќ (PD порта) - 5V/3A - 9V / 2A - 12V / 1.5A Излезна моќ (USB) - 5V/3A - 9V / 2A - 12V / 1.5A
                                             1.500 ден.Цена
                                               Батерија екстерна 20000mAh MINISO - blackБатерија екстерна 20000mAh MINISO - black
                                                 1.200 ден.Цена
                                                 Батерија екстерна 20000mAh MINISO - blackБатерија екстерна 20000mAh MINISO - black
                                                   Со својот стилски изглед, лесна преносливост и голем капацитет од 20.000mAh, MINISO претставува одличен избор на екстерна батерија која ќе ви овозможи повеќекратно полнење на вашите мобилни уреди.
                                                   1.200 ден.Цена
                                                   Батерија екстерна 20000mAh MINISO - blackБатерија екстерна 20000mAh MINISO - black
                                                     Со својот стилски изглед, лесна преносливост и голем капацитет од 20.000mAh, MINISO претставува одличен избор на екстерна батерија која ќе ви овозможи повеќекратно полнење на вашите мобилни уреди.
                                                     1.200 ден.Цена
                                                     Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellowБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellow
                                                       Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellowБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellow
                                                         Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 1A
                                                         500 ден.Цена
                                                         Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellowБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 yellow
                                                           Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 1A
                                                           500 ден.Цена
                                                           Батерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 blackБатерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 black
                                                             Батерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 blackБатерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 black
                                                               LED : Yes Capacity : 20000mAh Input : 5V / 1A * 2 Output : 5V / 1.5A Dimension : 9.7 x 6.3 x 2.3cm
                                                               1.200 ден.Цена
                                                               Батерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 blackБатерија екстерна 20000mAh PRODA Power Box PPL-12 black
                                                                 LED : Yes Capacity : 20000mAh Input : 5V / 1A * 2 Output : 5V / 1.5A Dimension : 9.7 x 6.3 x 2.3cm
                                                                 1.200 ден.Цена
                                                                 Батерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 blackБатерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 black
                                                                   Батерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 blackБатерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 black
                                                                     Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 2.1A
                                                                     650 ден.Цена
                                                                     Батерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 blackБатерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 black
                                                                       Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 2.1A
                                                                       650 ден.Цена
                                                                       Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pinkБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pink
                                                                         Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pinkБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pink
                                                                           Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 1A
                                                                           500 ден.Цена
                                                                           Батерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pinkБатерија екстерна 5000mAh PRODA E5 PPL-15 pink
                                                                             Материјал: Пластика, метал Капацитет: 5000 mAh Влезна моќ: 5V / 1A Излезна моќ - 5V / 1A
                                                                             500 ден.Цена
                                                                             Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 redБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 red
                                                                               Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 redБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 red
                                                                                 Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                 300 ден.Цена
                                                                                 Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 redБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 red
                                                                                   Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                   300 ден.Цена
                                                                                   Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purpleБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purple
                                                                                     Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purpleБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purple
                                                                                       Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                       300 ден.Цена
                                                                                       Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purpleБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 purple
                                                                                         Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                         300 ден.Цена
                                                                                         Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 goldБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 gold
                                                                                           Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 goldБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 gold
                                                                                             Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                             300 ден.Цена
                                                                                             Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 goldБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 gold
                                                                                               Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                               300 ден.Цена
                                                                                               Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blueБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blue
                                                                                                 Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blueБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blue
                                                                                                   Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                                   300 ден.Цена
                                                                                                   Батерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blueБатерија екстерна 2400mAh REMAX Lipmax RPL-12 blue
                                                                                                     Capacity : 2400mAh Input : DC5V-1A(max) Output : DC5V-1A(max) Color : Blue Size : 6 x 4 x 2 cm
                                                                                                     300 ден.Цена